Anđela Kovačević postigla je gol za pobjedu 24:23 i slavlje Tivta u Baru protiv Mornara 7 u osmini finala Kupa Crne Gore! Domaće su propustile dobru šansu da iznenade gošće, vodile su ,,plus dva” na četiri minuta prije kraja, što je bilo, ispostavilo se, nedovoljno za slavlje. Andrijana Ivanović postigla je osam, Kristina Arsenijević gol manje za gošće, dok je Hana Hot brojala do 14 u domaćoj ekipi.

I Ulcinjanke su došle do pobjede u gostima. Ana Radović sa 11 golova vodila je svoj tim do trijumfa od 29:25 protiv Levalee 2010. Šest puta bile su precizne Sibela Mulić i Lejla Bošnjak, a Ana Smolović sa osam i Jelena Kuzman sa sedam bile su najraspoloženije u domaćoj ekipi.

Očekivanu pobjedu ostvarile su igračice Igora Markovića. Rudar je savladao mlađe koleginice iz Budućnost Bemaxa II (30:21). Liderke Druge lige držale su se dobro do posljednja dva minuta prvog poluvremena, a onda je najbolji tim Prve SBbet lige serijom golova u uvodnim minutama došao do prednosti koja mu je garantovala mirnu završnicu. Sedam golova dala je Ivana Vujadinović, a Ksenija Gašević šest za Budućnost Bemax II.

Natalija Lekić debitovala je za Rudar sa četiri pogotka, ali je snažan utisak ostavila u oganizacionom dijelu igre.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve