Rukometni savez Crne Gore dobio je novog partnera - specijalna bolnica „Ars Medica“ iz Podgorice od danas je dio sponzorskog i partnerskog pula „crnogorske kuće rukometa“.

Ugovor u prostorijama Saveza potpisali su predsjednik RSCG Petar Kapisoda i izvršni direktor „Ars Medica“ dr Milija Šuković. Sve reprezentativne selekcije po povoljnijim uslovima, u navedenoj bolnici, odrađivaće testiranja na virus COVID-19, a ugovorom je definisano i to da će specijalistički pregledi iz oblasti stomatologije i ginekologije biti besplatni.

 „Uz sponzore i partnere koji finansijski podržavaju naše brojne aktivnosti, ova podrška je višestruko značajna, jer ćemo u vremenu kada se čitav svijet suočava sa pandemijom virusa COVID-19, po povoljnijim uslovima odrađivati obavezna testiranja reprezentativaca, koji će ujedno imati i mogućnost da besplatno obavljaju specijalističke preglede u ovoj specijalnoj bolnici“, kazao je Kapisoda.

 Specijalna bolnica „Ars Medica“ ima veliko zadovoljstvo što je današnjim ugovorom sa Savezom otpočela saradnju koja za cilj ima maksimalnu bezbjednost rukometaša i rukometašica, kao i rukovodilaca Saveza. Radujemo se ovoj saradnji, nadamo se da će se situacija sa virusom COVID-19 u dogledno vrijeme normalizovati, nakon čega bi nam se otvorile mogućnosti za unaprijeđenje saradnje“, kazao je Šuković.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve