Budućnost večeras od 19 časova u Ljubljani protiv Krima odigraće posljednji duel glavne runde Lige šampiona. ,,Plave” će sa treće pozicije u aprilske četvrtfinalne mečeve, bez obzira na ishod večerašnjeg meča. Krim se oprostio od daljeg takmičenja.  

- Utakmica sa Krimom je posljednja priprema za četvrtfinale. Želimo da odigramo dobar meč. Rezultatski i nema značaj, ali je za nas svaka utakmica od izuzetnog značaja - istakla je Barbara Lazović.

Trener Dragan Adžić za posljednji meč ove faze LŠ neće računati na najjači sastav. Od povreda se oporavljaju Milena Raičević, Majda Mehmedović i Marina Rajčić.

- Ponovo smo oslabljeni. Međutim, pokazali smo da imamo snage i kapaciteta da igramo sa jakim ekipama. Pokazali smo i sjajnu igru sa Đerom, međutim u posljednjih desetak minuta duža klupa i svježina šampiona Evrope bila je jača od nas. Nama je mjesto na završnom turniru, a do Budimpešte želimo da popravimo neke stvari.

,,Plave” su upravo u trijumfu protiv slovenačke ekipe u Bemax areni iskazale slabosti pri visokom vođstvu. Oscilacije su igru Budućnosti pratile kroz glavnu rundu.

- Želimo prava rješenja za minute kada padamo. Mislim da možemo da dođemo do plana i da ga realizujemo.

Po završetku meča u Ljubljani mnoge rukometašice Budućnosti priključiće se nacionalnom timu. ,,Lavice” u glavnom gradu očekuje nastup na turniru za OI.

- Mnoge će držati ritam i formu kroz reprezentativne obaveze. Nekoliko nas neće imati takmičenja, ali vjerujem da ćemo se uspješno spremiti za prvu sedmicu aprila i prvi meč četvrtfinala Lige šampiona.

Barbara vidi opasnog potencijalnog rivala u četvrtfinalu.

- Ko god da dođe biće teško.

 Recept je jednostavan.

- Ako uspijemo da zadržimo nivo igre kakav je bio sa Đerom i produžimo još deset minuta, možemo da razmišljamo o završnici Lige šampiona - poručila je Lazović.

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve