- Sve je kako treba, koljeno je stabilno, prošlo je mjesec i 5 dana od operacije, trenutno sam samo na terapijama, a nadam da ću uskoro početi sa laganijim treningom, doduše, samo za gornji dio tijela. Učekuje me kontrola u januaru, nakon toga magnet koji će pokazati da li je meniskus dobro zarastao.

Nadam se da ću od februara početi sa ozbiljnijim programom rada - ispričala je mlada golmanka Budućnosti Anastasija Babović.

Anastasija je u Rumuniji, na utakmici Lige šampiona njene Budućnosti i Valčee doživjela povredu, epilog nije bio dobar, morala je na operaciju. Sada se oporavlja, jedva čeka povratak na teren.

- Najvažnije da nemam bolove. Biću strpjiva, a mnogo mi je teško bez rukometa. Uglavnom se trudim da ne mislim koliko mi fali sve. Gledam neke ranije utakmice, puno čitam...

Obradovao je uspjeh nacionalnog tima u Japanu.

- Odličan posao, napravile su puno, žao mi je zbog medalje. Kad vidim ko je igrao finale... Ali, najvažnije da Olimpijske igre nijesu daleko. Bićemo domaćini kvalifikacionog turnira i sigurna sam da ćemo se, uz naše navijače, plasirati na OI.

 

Pratite nas!