Rukometašice Budućnosti u petak putuju za Đer, gdje će dan kasnije  protiv mađarskog tima odigrati revanš meč četvrtfinala  Lige šampiona.

Mađarski tim je slavio  30:19 u prvom duelu koji je u subotu odigran u „Bemax areni“ i praktično završio posao oko plasmana na završni turnir koji će krajem maja biti odigran u Budimpešti.

U revanšu u Mađarskoj, izabranice Bojane Popović žele da poprave utisak i pruže jači otpor timu koji je prvi favorit za osvajanje trofeja.

Na taj način bi zaokružile sezonu u Ligi šampiona u kojoj su uprkos brojnim problemima izazvanim povredama i pozitivnim slučajevima na korona virus kod brojnih igračica, premašile očekivanja samim plasmanom među osam najboljih.

- Nadmašile smo očekivanja u ovoj sezoni koju su obilježili brojni problemi. Ti problemi su i uticali da se skupimo, da živimo kao porodica i na kraju ostvarimo ciljeve. Suvišno je pričati o Đeru, ali želimo da popravimo utisak, jer nijesmo pokazale pravo lice u prvom meču. To nije bile naše pravo izdanje i znam da možemo mnogo bolje. Nećemo se predat, želimo da uživamo u duelu protiv šampiona Evrope i damo posljednji atom snage - kazala je krilo Jovanka Radičević.

 

Pratite nas!