Kastamonu nije mogao puno protiv Odenzea. Turski tim, na pogonu crnogorskih reprezentativki Jovanke Radičević (dala devet golova, sedmerci 5-5), Majde Mehmedović (gol), Milene Raičević i golmanke Marine Rajčić (10 odbrana), poražen je 31:25 na premijeri Lige šampiona.

I već na startu pokazao niz slabosti, posebno u defanzivi - vraćanju što je bila poslastica za Dankinje koje su do pauze imale kapitalnih ,,plus 4”.

U ranije odigranim mečevi Savehof je šokirao šampiona Slovenije pobjedom 29:28. Nina Kopang je pogodila za dva boda 20 sekundi prije kraja utakmice. Krim je sa svim zvijezdama (Lekić, Arenhart i Pino stigle iz Budućnosti) možda i precijenjen, a autsajder iz Švedske je pokazao da papir po nekad igra sporednu ulogu.

Slično je prošao Bukurešt u Danskoj. Još jedan od favorita poražen je 22:21, a gol odluke, za slavlje Midtlijanda, postigla je Marit Jakobsen sedam sekundi prije kraja utakmice.

Andrea Klikovac je za rumunski klub dala dva gola, Ema Ramusović gol, a Neagu iz šest pokušaja dva!

Gošćama nije pomoglo ni to što je Grubišić sa gola bila odlična - 16 odbrana (domaće Poulsen i Ekeren ukupno zaustavile pet šuteva).

 

Pratite nas!