Zagreb nastavlja da se pojačava za narednu sezonu Lige šampiona, u kojoj će igrati samo 16 najboljih ekipa Evrope.

Na ljeto stižu reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senjamin Burić, kao i povremeni član nacionalnog tima Slovenije, Žiga Mlakar.

Burić, blizanac jednog od najboljih golmana svijeta Benjamina Burića, pivot je francuskog Nanta, a vraća se u Zagreb, čiji je dres nosio u prošloj sezoni. Mlakar je desni bek poljske Visle i takođe je potpisao ugovor na dvije godine.

- Kada sam dobio ponudu Zagreba, nisam se puno razmišljao, jer mi je sigurno to najbolja opcija. Ono što najviše privlači je to da Zagreb uvijek ide ka osvajanju novih titula. S trenerom Vujovićem još nisam radio, ali radujem se i nadam se dobroj saradnji. Većinu igrača poznajem i želja mi je da ostvarimo sve ciljeve koje uprava i trener stave pred nas u sljedećoj sezoni - rekao je Burić.

Zagreb je ove zime doveo crnogorskog reprezentativca Miloša Božovića iz mađarske Tatabanje, kao i pivota Nikolu Grahovca iz zagrebačke Dubrave, a na ljeto stiže i desno krilo Gorenja, hrvatski reprezentativac Vlado Matanović.

- Jako mi je drago što karijeru nastavljam u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre, što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači Zagreb. U sljedećoj sezoni se nadam velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate, te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i saigrači, tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu. - istakao je Mlakar.