Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač. Ispratila je mečeve 9.  kola Lige šampiona, za naš portal prokomentarisala poraz Budućnosti od Đera, odlazak Dragana Adžića sa klupe ,,plavih”, sjajnu igru Rostova, ali i ukupnu sliku pred pauzu do 9. januara.

- U nekim trenucima bilo je zaista mučno, a igračima najteže da uđu u formu i da dođu do situacije da igraju utakmicu mirne glave. Bili su svi pod pritiskom. Mislim da je jednako teško bilo i čekanje i sama organizacija utakmica, a da je uspjeh sam po sebi to što su se igrale utakmice. Zato svima treba da kažemo BRAVO. Vjerujem da će poslije ove godine sve biti drugačije i da će vakcina, konačno, nešto malo da promijeni i da će djevojke samo o rukumetu da razmišljaju. Ako bude tako i kvalitet će biti bolji. U ovoj sezoni u LŠ je dosta vrhunskih ekipa i igrača koji mogu u normalnim uslovima da pokažu puno. Nadam se da će se sve ovo stabilizovati i od kvalifikacionog turnira za OI svi igrati bolje. I da ćemo, na kraju krajeva, imati šansu da ispratimo fajnal-for i Olimpijske igre - kazala je Bulatović.

 

Đer - Budućnost 34:29

Ne znam da li je bio očekivan ili neočekivan poraz od Đera koji je bio u nezavidnoj situaciji. Bili su, bukvalno, sa deset igračica na terenu, a pred samu utakmicu  jedanaesta je otpala. Prvo poluvrijeme je bilo dobro, ali u nastavku se vidjelo da Budućnost protiv Đera ne može da igra sa toliko tehničkih grešaka. Mislim da Budućnost nije smjela sebi da dozvoli takav luksuz, posebno ne protiv Đera. Upravo su tehničke greške, uz pad koncentracije, doprinijele porazu. Ali, definitivno protiv bilo koje ekipe Budućnost ne može da napravi onoliki broj tehničkih grešaka. A onda nakon utakmice šok - Adžo je podnio ostavku. Možda je trebalo, a možda i nije trebalo da dođe do toga u ovom trenutku. To je, naravno, njegova stvar i stvar kluba. Poslije toliko godina biće teško onome ko dođe na mjesto trenera. Imaće sigurno teret svih medalja koje je Adžo osvojio sa ekipom i reprezentacijom. Ali, šta je tu je, nije uvijek sve pravedno i nije uvijek sve po taman, a sport je surov i to je to.

 

Esbjerg - Mec 25:28

Nije neočekivana pobjeda Meca, koji u ovom trenutku igra malo bolje od Esbjerga. Zanimljiva utakmica u kojoj je Mec od prvog vođstva držao stvari u svoje ruke i zasluženo pobijedio.

 

Brest - Odenze 32:21

Nijesam računala na ovoliku gol razliku, ali Brest je odigrao više nego rutinski. Odenze je kolo prije odigrao tvrdu i dobru utakmicu sa CSKA i očekivala sam veći otpor. Ali, Brest je ubjedljiv, igra svoju igru i ne odustaju od nje jer im daje dobar rezultat.

 

Krim - FTC 26:32

Za ove ekipe je normalno da igraju toplo-hladno. Krim, FTC i CSKA su mlade ekipe, zato i veće oscilacije. Krim da je igrao malo bolje pružio bi veći otpor, ovako samo blijeda slika domaćina.

 

Bukurešt - Rostov 22:27

Nijesam očekivala da će Rostov da odigra na onakav način, a drago mi je što je tako zbog Pera. Odavno nijesu igrali takav meč i odavno nijesu nekoga onako lako pobijedili. Vidjelo se da Kristina Neagu ne može sama, nije imala pomoć od saigračica. Rostov je igrao kao pravi tim i samo takve ekipe mogu da pobjeđuju, a pojedinac ne može da pobijedi jednu ekipu. Zaista sam od ostalih igračica Bukurešta očekivala bolje izdanje, ali, eto, samo je Kris bila na nivou.  

 

 

 

Pratite nas!