„Lavice” u četvrtak (Zrenjanin) i nedjelju (Podgorica) očekuju mečevi sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Predstojeća dva duela će odlučiti o 1. mjestu u grupi 6, a naša ekipa je u boljoj poziciji jer ima četiri boda iz mečeva sa Turskom i Bugarskom, a Srbija tri.

- Poslije dva i po mjeseca smo na okupu, sve djevojke došle su sa dobrom energijom, a najvažnije je da je većina njih zdravo i u takmičarskoj formi iz evropskih utakmica. Očekuje nas veoma uzbudljiv dvomeč sa Srbijom, uvijek su to nimalo jednostavne utakmice - kazala je selektorka Bojana Popović.

Crnogorke su sigurne učesnice predstojećeg šampionata, a ono što će biti važno je da spremne i zdrave dočekaju aprilske kvalifikacije za OI u Parizu.

Naravno, prije puta za Njemačku očekuje se da na najbolji način završe obaveze u kvalifikacijama.

- Iako su djevojke umorne od klupskih mečeva, vjerujem da će pronaći motiv, jer ovo su i najjače provjere pred kvalifikacioni turnir, uoči kojeg ćemo igrati i sa Bugarskom i Turskom. Dvomeč sa Srbijom može da nam pruži smjernice za ono što nas čeka u Ulmu - istakla je selektorka.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve