Veselin Vujović više nije trener Zagreba, objavio je hrvatski velikan.

“Zbog privatnih razloga je odstupio s ove pozicije, te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu. Hvala Vuja”, stoji u objavi hrvatskog prvaka na društvenim mrežama.

Crnogorski stručnjak iznenada je završio drugi mandat na Zagrepčana, a u izjavi za “Sportske novosti” je obkasnio zbog čega.

- Imam jedan privatni problem koji ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, zbog kojeg ne mogu biti na dva mjesta istovremeno. To je neodgodivo, koliko sam god pokušavao, nisam uspio, čak sam time doveo i klub u nezavidnu situaciju. Zahvaljujem ljudima iz Zagreba na razumijevanju i podršci u svakom trenutku - rekao je Vuja.

Nije htio da detaljiše.

- Potrudiću se da to riješi u roku od četiri do šest mjeseci, pa sam voljan i da se vratim ako okolnosti budu takve. Moram završiti te neke stvari koje sam odlagao.

Direktor Zagreba Vedran Šupuković prokomentarisao je iznenadni odlazak prvog trenera.

- U ime kluba izrazio bih žaljenje što Veselin Vujović više nije trener. Pred igračima je rekao da su u pitanju porodične obaveze, zato je donio takvu odluku. Mi smo to prihvatili, iako moram priznati da nas je situacija malo zatekla. Možda je i ta neizvjesnost koja se zbog svega stvorila oko rukometa malo uticala na ovakav rasplet. Gospodin Vujović već je u dva navrata bio naš trener, nije isključeno da to jednog dana postane i treći put.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve