Andrea Klikovac je posljednjih mjesec i po u Bukureštu, sa svojim klubom se sprema i čeka završnicu Kup takmičenja, početak domaćeg prvenstva i Ligu šampiona.

- Radimo jako, kvalitetno, pridržavamo se mjera i čekamo dan kada ćemo početi da igramo utakmice. Uželjeli smo se takmičenja, nadam se da ćemo što prije krenuti za obavezama, prvo u Kup takmičenju - kazala je Klikovac.

Crnogorska reprezentativka je drugu sezonu u ekipi iz Rumunije koja ponovo ima snažan sastav.

- Izgledamo dobro i baš mi se dopada ekipa i ovo što vidim.

Ambicije rumunske ekipe su uvijek velike.

- Samo da budemo zdravi, to je cilj. Radimo kvalitetno, a iza nas su jake fizičke pripreme. Uželjeli smo se, zaista, igre i jedva čekamo takmičenja.

Andrea je bila kod kuće i vrijeme je kvalitetno provodila.

- Neplanirano, zbog korona virusa, napravili smo pauzu. Ali i u tom periodu sam trenirala i odmorila. Dobro je poznato koliko je naporan sport, koliko imamo obaveza i koliko malo vremena provodimo sa porodicom. Iskreno, prijala mi je pauza.

Naša reprezentativka ostavila je jak utisak u debitantskoj godini u dresu Bukurešta. Bila je pouzdana, kao što je bila i na Svjetskom prvenstvu krajem prošle godine.  

- Nadam se da će što prije, sva ova situacija oko virusa, koja nas je zaustavila, da prođe i da ćemo nesmetano trenirati i igrati utakmice. Ovo je sezona izazova i vjerujem da ćemo je uspješno preskočiti.