Deveto kolo SBbet Prve lige nije donijelo iznenađenja.

Budvanska rivijera je savladala Budućnost 27:22 i sačuvala perfektan skor. Blistao je pivot Luka Novaković sa osam golova, kod gostiju je najefikasniji bio Pero Pravilović sa četiri.

Lovćen je upisao osmu pobjedu na gostovanju Komovima (23:17). Draško Kaluđerović je dao sedam golova, Igor Marković i Vuk Latković po pet, a Zarija Lutovac je odbranio čak 22 šuta.

U domaćem timu najefikasniji je bio Milija Kastratović sa četiri pogotka, ali iz čak 13 šuteva.

U derbiju kola, Partizan je savladao Brskovo 24:22 i stigao do 15 od mogućih 18 bodova. Vuk Mrvaljević i Veselin Drakulović su po sedam puta tresli mrežu Mojkovčana, a Ivan Čule je zaustavio 18 šuteva.

Kod gostiju su odskočila krila Nemanja Barac sa sedam i Boris Savić sa šest golova.

Berane 1949 je nadvisilo Mornar 7 (30:19), uz sedam golova Nemanje Marsenića i 21 odbranu Nemanje Popovića. Kod Barana je najbolji bio Stefan Ražnatović sa šutem 6-6.

Rudar je očekivano stigao do trijumfa u Danilovgradu (35:31), a bivšem klubu su presudili Filip Racković sa 11 i Dragan Jelušić sa osam pogodaka.

Kod domaćih su najbolji bili Filip Krivokapić sa 10 i Jovan Popović sa sedam.

I Jedinstvo je bilo sigurno protiv fenjeraša Sutjeske (37:29). Danilo Joksimović je dao 13 golova za Bjelopoljce, mlade Nikšićane je predvodio Aleksa Jokić sa devet.

Pratite nas!