Nakon dva nekompletna kola, na vrhu SBbet Prve lige su dva očekivana tima - Budvanska rivijera i Lovćen, i jedan neočekivani - Budućnost.

U nekada velikom derbiju crnogorskog rukometa, Lovćen je savladao Berane 1949 u gostima čak 32:13!

Izabranici Vlatka Đonovića su ponovo odlično rasporedili golove, jer su Danilo Pajović i Žarko Pejović dali po šest, Darko Pejović pet, Aleksa Perišić četiri, Dražen Mandić tri...

Kod domaćih je najbolji bio pivot Luka Novanović sa četiri.

Budvani su u primorskom derbiju porazili Partizan u Tivtu 32:23, uz šest pogodaka Đorđa Peruničića, pet Slobodana Bulajića, po četiri Marka Simovića i Mihaila Šćekića...

Kod Tivćana, po običaju najbolji su bili Vuk Kaluđerović sa osam i Veselin Drakulović sa sedam pogodaka.

Budućnost je savladala Mornar 7 čak 46:22, a opet je najbolji bio Milan Nišavić, koji je devet puta tresao mrežu Barana.

Po šest puta su pogodili Milovan Marković i Nemanja Barac, koji inače zajedno sude, a dobar utisak je ostavio i mladi Petar Cerović sa četiri gola.

Kod Barana su na nivou bili samo Enes Mulić (osam) i Edin Beharović (šest).

Rudar je u Nikšiću savladao Sutjesku 29:22, a Filip Racković i Nemanja Vuković su dali po devet golova za ekipu Nedima Selmanovića, dok su kod domaćih najbolji bili Boris Šćepanović sa pet i Vladan Lončar sa četiri.

Duško Trifunović je dao 10, a Miroslav Dragović sedam golova u pobjedi Komova nad Jedinstvom u Bijelom Polju (33:25). Kod domaćih su najbolji bili Nikola Jelić sa šest i Rajko Femić sa pet.

Pratite nas!