Koronavirus je promijenio život u Crnoj Gori, uticao je i na sport. Takmičenja su prekinuta, a sada i treninzi. Ekipe su na prinudnom odmoru, kao i Tivat. U trenutku kada je Druga liga rukometašica prekinuta, ekipa koju predvodi Đorđo Peruničić, dijelila je prvo mjesto sa Nikšićem na tabeli sa 12 pobjeda i remijem.

- Teško je svima. Ali, pokušavamo da održimo, koliko je moguće, kondiciju raznim vježbama kod kuće. Naše djevojke su dobile plan i program rada, koliko će se koja pridržavati ne znam, vidjećemo kada sve ovo prođe. Vježbe su uglavnom: trbušnjaci, sklekovi, za leđa i to je to. Mislim da naše starije igračice mogu sve to da isprate i hoće, a za mlađe nijesam sto posto siguran.

Sport fali.

- Mi smo sportska porodica. Ne znamo više što kući da činimo, ali nas dijete održava. Uz igru sa malom, sve brže prolazi.

Peruničić nije samo trener, već je igrač Partizana iz Tivta.

- U potkrovlju sam napravio teretanu, stalno vježbam. Više ja, žena manje, ne može od male, a ja se izvlačim.

Poziva Peruničić na disciplinu.

- Teška su vremena, a zdravlje je na prvom mjestu. Stara izreka kaže: ,,Bolestan ima samo jednu želju”.

Apeluje trener i igrač da ostanemo doma.

- Evo, sad možemo svi kod kuće i možemo bez kafića. Možda sam malo staromodan, ali smatram da svi možemo više vremena da budemo kod kuće. Mislim da svi moramo i možemo da ostanemo pozitivni i da sačuvamo razum.