Rukometni savez Crne Gore i kompanija „Bemax“ potpisali su novi ugovor o sponzorstvu.

Na osnovu ugovora koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax” Miladin Mijajlović, jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija i u narednih godinu biće generalni sponzor „crnogorske kuće rukometa“. To je drugi produžetak saradnje, što je najbolja potvrda odlične saradnje uspostavljene između sada već tradicionalnih partnera.

Podrška kompanije „Bemax“ naročito je bila značajna tokom Evropskog prvenstva za rukometašice, čiji je jedan od domaćina u novembru prošle godine bila Crna Gora.

- Nastavljamo saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija. Drugi put potpisujemo novi ugovor, što je potvrda da smo kao partneri ostvarili zacrtano u proteklim godinama. Djelovanje „Bemax“-a je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su oni potvrdili da je ulaganje u sport najbolja investicija. Bez podrške generalnog sponzora ne bi bilo moguće ostvarenje svih aktivnosti u našem godišnjem kalendaru, pa vjerujem da je novi ugovor nastavak dobrih rezultata i dostojnog predstavljanja države na najvećim međunarodnim takmičenjima, kazao je Kapisoda.

Mijajlović je istakao zadovoljstvo što će „Bemax“ i ove godine biti partner Saveza, čime želi dati vjetar u leđa našim sportistima da i dalje predstavljaju našu državu i njene vrijednosti na pravi način.

- Smatramo da ćemo na ovaj način podstaći promociju sporta među mladima koji je oduvijek bio bitan faktor za razvoj pojedinaca i društva u cjelini, a i mi ćemo doprinijeti da naše rukometašice i rukometaši ponovo donesu radost koju smo imali zajedno slaveći njihove rezultate i uspjehe, kazao je Mijajlović.

 

Foto: S. Ivanović

Pratite nas!