Majda Mehmedović zbog manjih problema sa leđima možda će propustiti posljednji meč Budućnosti u Ljubljani protiv Krima u glavnoj rundi Lige šampiona.

 Kod kuće će ostati Milena Raičević jer se povrijedila u finišu derbija sa Đerom, kao i golmanka Marina Rajčić koja će početkom sedmice, a nakon malo duže pauze, početi da trenira.  

- Želja mi je u posljednjem meču sa Krimom da uđemo na pravi način i sa dobrom energijom,  onda bi, siguran sam, bilo prostora za sve igračice. Sigurno je da će Katarina Džaferović dobiti prostor za igru jer kvalitetno radi i najmlađa Nađa Kadovića. Možda Nađa i čitavu utakmicu jer je upitan odlazak  Majde Mehmedović - rekao je trener Dragan Adžić.

Budućnost je u prvo meču sa Krimom slavila. ,,Plave” očekuju dobar rezultat i u Ljubljani.

- Krim nije jednostavan protivnik, ali i znamo kako da igramo protiv njega. Krim uvijek iz nas izvuče maksimum.

Budućnost do početka aprila i četvrtfinalnog okršaja neće imati takmičarskih utakmica.

- I zbog toga nam je utakmica u subotu važna. Biće posljednja pred četvrtfinale početkom aprila. Zbog toga vjerujem da ćemo je na pravi način iskoristiti .

,,Plave” su u glavnoj rundi izgubile od Đera dva puta. Bile su bolje kod kuće i u gostima od Savehofa, a u Bemax areni slavile su i protiv slovenačke ekipe. Sa treće pozicije će u osam najboljih.

- Đer nas je puno potrošio, ali, u svakom slučaju, vjerujem da ćemo  izvući maksimum i da ćemo dobiti dobar materijal za ono što nas očekuje.

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve