Majda Mehmedović na Žabljaku prikuplja energiju. Čuva snagu, bodri sebe i druge. Ima i poruku:

- Svako se bori na svoj način. Ali, mislim da je disciplina najvažnija. Kod nas nema virusa, baš zbog toga moramo još više da se čuvamo i ispoštujemo ono što nam govore - 15 dana karantina u našim životima neće puno promijeniti, a može mnogo da doprinese. Imamo više vremena za porodicu, što treba da cijenimo. Lično, nijesam imala skoro nikad priliku u ovom periodu da budem sa porodicom. Zaista treba da ostanemo pribrani i pomognemo sebi i drugima.

Sport je stao u jeku završnih borbi.

- Sanjali smo da ćemo upravo u martu, aprilu i maju napraviti velike stvari. Snovi nam nijesu srušeni, već su samo odloženi. Nadam se da ćemo uskoro početi da treniramo i da ćemo ekipno i reprezentativno ostvariti planove. Znam da smo mi - sportisti profesionalni, naša krv je vrela, ne možemo bez treninga. Svako sebi može da nađe mjesto za trening. Svako od nas može nešto dobro da uradi za svoje tijelo.

Majda je u svakodnevnom kontaktu sa saigračicama iz reprezentacije i Budućnosti.

- Držimo se zajedno, iako je ovo šok za sve nas. Odjednom je sve odloženo, početak neizvjestan, a ne znamo kako će sve ovo kasnije da izgleda. Ali, toliko je problema u svijetu, da je sport, u ovom trenutku, najmanje bitan. Zdravlje je najvažnije, a za ostalo ćemo imati vremena - poručila je Mehmedović.

Pratite nas!