Priznanje za uspješnu organizaciju Evropskog prvenstva za kadetkinje na kojem je u avgustu u Podgorici nastupilo 16 reprezentacija, stiglo je sa najznačajnije adrese u evropskom rukometu - predsjednik i generalni sekretar Evropske rukometne federacije Mihael Viderer i Martin Hauslajtner uputili su pismo zahvalnosti Rukometnom savezu Crne Gore, odnosno predsjedniku Petru Kapisodi i direktoru Emiru Bešliji.

- U ime Izvršnog odbora Evropske rukometne federacije, koristimo ovu priliku da izrazimo zahvalnost Rukometnom savezu Crne Gore na organizaciji Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina u Podgorici. Evropska rukometna federacija, a naročito predstavnici koji su učestvovali na W17 EURO, žele da iskažu zahvalnost Rukometnom savezu Crne Gore i Organizacionom odboru EHF W17 EURO na organizaciji događaja, preuzimanju i pružanju mjera u vezi sa pripremom događaja, infrastrukturi, kao i gostoprimstvu prema učesnicima i evropskoj rukometnoj porodici.

Pozitivan ishod ovog događaja ne bi bio moguć bez napora Rukometnog saveza Crne Gore koji je, kao lokalni organizator, srdačno ugostio Evropsku rukometnu federaciju i delegacije 16 reprezentacija u Podgorici.

Još jednom, u ime predstavnika Evropske rukometne federacije Božidara Đurkovića, Rui Koelja, kao i organizacionog dijela EHF-a, zahvaljujemo na saradnji i čestitamo na uspješno organizovanom događaju. Najljubaznije vas molimo da iskažete našu zahvalnost lokalnim organizatorima i timu u Podgorici.

Radujemo se našoj budućoj saradnji - navodi se u pismu iz EHF-a.

 

Pratite nas!