- Okupile smo se poslije duže vremena, to je i najvažnije, jer situacija nije nimalo povoljna. Vjerujem da ćemo u Kolašinu uspjeti da odradimo sve što je planirano, odluka kluba je odlična jer ćemo na miru biti u prilici da se pripremamo - kazala je Milena Raičević, kapitenka Budućnosti.

Podgoričke rukometašice od juče su krenule u priču oko nove sezone. ,,Plave” će u septembru najelitnije klupsko takmičenje otvoriti mečom u Koprivnici protiv Podravke.

- Nadamo se početku sezone kako je i planirano. Grupa u Ligi šampiona je teška, igra se u novom sistemu takmičenja, svaka utakmica je izazov za sebe i moraćemo maksimalno da se pripremimo za svakog rivala. Sistem je teži nego ranije zbog čega će nam biti potrebna bolja priprema nego prethodnih sezona. Prioritet svih timova, pa i naš je da osvojimo jedno od prva dva mjesta u grupi koja vode u četvrtfinale - jasna je Raičević.

Trener Dragan Adžić sa stručnim štabom prvu sedmicu radiće na način da izjednači sve igračice kako bi kasnije krenuli u jak, zajednički rad.

Očekuje se dolazak Andree Lekić i mlade Ruskinje Valerije Maslove. Kao što je poznato, pojačanja iz Francuske i Brazila već su tu. Konkretno, Alison Pino je u jakom programu, dok je golmanka Barbara Arenhart od juče i zvanično počela da radom.  

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve