Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač. Ispratila je i mečeve 2. kola Lige šampiona, a kako je vidjela igru Budućnosti, Đera, Rostova i ostalih timova možete pročitati na našem portalu.

Bulatović će, inače, svake sedmice, kada se kompletira kolo, na našem portalu komentarisati sve mečeve Lige šampiona.

 

BUDUĆNOST - CSKA 22:25

Dobar početak Budućnosti, kao i u prvoj utakmici, a čini mi se da su Ruskinje ušle malo uplašeno. Mislim da im je sve izgledalo čudno i na samu pomisao na Budućnosti i ,,Moraču”. Gošće su u početku slabo djelovale, a onda su se opustile. Njihov trener je puno igračica mijenjao, da u nekom trenutku nisam ni znala ko je na terenu.

Domaće su imale veću pomoć u odnosu na prvu utakmicu, a mislim da je Tanja Brnović puno nedostajala u odbrani, kao i Mika, jer bi imali više izmjena u napadu. Pad u igri Budućnosti povezujem sa izmjenama, a onog trenutka kada budu imali snage i kvalitetno igrali više od 25 minuta, osvajaće bodove, što svi očekujemo. Mislim da imaju super ekipu koja može da se bori za F4, iako je ove sezone konkurencija velika i sistem takmičenja drugačiji. I zaista očekujem dobre partije onda kada budu više zajedno i kada igračice, koje su preležale koronu, mogle duže da izdrže na terenu. I povratak Radin je mogućnost više za drugačiji napad, a i Joka se dobro snalazi na pivotu. Znamo dobro kakvi su njeni kvaliteti na ovoj poziciji, tako nije bitno da li će igrati napad ili dva, koliko da se iznenadi rival i postigne laki gol. Mogu da kažem da se vidio umor i kod igračica koje nisu preležale koronu, a djevojke koje su pojačale Budućnost djeluju super.

 

VALČEA - ODENZE 21:30

Nisam očekivala od Valčee pobjedu, ali nisam očekivala ovakav poraz. Mada bi domaćin teško dobio i u najjačem sastavu. Odenze je igrao lijep rukomet i sigurna sam da će svakoga da namuči. Djeluju iz prikrajka, iza Esbjerga, a imaju dobru ekipu. Super su uklapaju i one igračice koje su stigle.

 

ROSTOV - KRIM 23:23

Prvo sam mislila da je došlo do greške u rezultatu. U isto vrijeme, kada je igrao Rostov, bila je još jedna utakmica za koju sam se odlučila da gledam. Pomislila sam prvo da je nije moguće, ali se potvrdilo da, ipak, jedan igrač ne može da dobije utakmicu. Vjahireva je u prvom poluvremenu postigla devet golova, u drugom jedan. Jedino je ona bila raspoložena u Rostovu. Mada, problemi u igri Rostova mogli su da se vide na premijeri u Mađarskoj protiv FTC-a. Mislim da su u ovom meču potcijenili gošće, jer ne vjerujem da Rostov može da igra onako. Ovo je najveće iznenađenje kola. Krim prijatno, a Rostov neprijatno.

 

ĐER - PODRAVKA 43:28

Prvo poluvrijeme loše, mučna utakmica za gledanje. Đer je ovaj dio igre riješio u svoju korist - 17:16, uz puno golova, ali i bez odbrana. U nastavku je Đer morao bolje jer gore od onoga nije mogao. Na ovakvu razliku uticala su isključenja Podravke početkom drugog poluvremena. Smatram da je Podravka igrala lijep rukomet, a da je iskusna ekipa poput Đera, u drugom poluvremenu, znala sve da iskoristi i pobijedi. U svakom slučaju, potop Podravke nije zaslužen. Očekujem mnogo bolje partije od Đera, ipak, u pripremnom periodu nijesu imali problema sa koronom, a sigurno sam kada budu došle jače utakmice, da sa ovom igrom neće moći da pobjeđuju. Nzeminko je konačno bila prava, na osmijehom na licu i sa prepoznatljivim stvarima koje radi.

 

ESBJERG - BUKUREŠT 29:30

Gledala sam utakmicu u kojoj je Kristina Neagu još jednom pokazala klasu. Vidjelo se kako je na taj - mautu reagovala, a na kraju i na terenu. Pokazala je da je pravi lider. Bukurešt ima lijepu ekipu, a radujem se što mogu ponovo Dembele da gledamo. Pokazala je kakav je igrač, koliko znači njena snaga i podrška. Uživala sam da je gledam.

 

MEC - BITIGHAJM 36:27

Nisam očekivala da će Mec biti tako ubjedljiv. Ne znam šta se desilo sa gošćama. Jedino ovu utakmicu nijesam uspjela da ispratim, ali sve više od pet golova za MEC je iznenađenje.

 

BURUSIJA D - BREST 29:41

Voljela bih da Brest ostane na ovom nivou. Djevojke su igrale lijep rukomet, a posebno raduje dobra partije Đurđine Jauković. Nadam se da će tako da ostane. U odnosu na prvu utakmicu francuski tim je igrao puno bolje. Mada Berst ima odličnu ekipu, a djelovaće još više ozbiljnije onda kada sve stvari legnu. Bili su ozbiljna ekipa sa Anom Gros i Gulden, sad sa Đinom, dobrim krilima, na crti sa Slađom i francuskom reprezentativkom.

 

Pratite nas!