Budućnost za dva dana igra treći meč Lige šampiona, protivnik je Odenze, tim koji se hrani brzim rukometom. Sa odličnim finterima i sa dobrom pripremnom bazom, a nakon gostujuće pobjede u Rumuniji protiv Valčee, danski sastav biće spreman za novi duel.

,,Plave” će biti jače za Tatjanu Brnović i sedmicu zajedničkog rada.

- Mislim da smo podigli formu u drugoj utakmici, a nadam se da ćemo u Danskoj pokazati još više. Svjesni smo i dalje trenutnog stanja i da nijesmo na nivou na kojem možemo da budemo. Sigurna sam da će biti velika borba, a mi ćemo pružiti naših sto odsto, odnosno trenutni maksimum - kazala je Itana Grbić.

Podgorički tim je od početka priprema bio u problemima - zbog korona virusa mnoge igračice su pauzirale. To se odrazilo na igru protiv Podravke i CSKA.

- Sve smo znale i sve smo se pripremale, a stručni štab je sve uradio za taktiku. Međutim, slabo fizičko stanje pojedinih igračica, a onda i umor kod igračica koje nose veliki dio tereta na terenu, uticao je na onakav ishod. Ne mogu reći da smo pravile kardinalne greške, koje ne smiju da se ponavljaju, jer je sve to opravdano u ovom momentu.

Itana cijeni dansku ekipu.

- Odenze je ekipa koja najviše trči i kada je upoređujemo sa CSKA i Podravkom. Fokus će biti na kvalitetnom vraćanju i u odbrani. Očekujem težak meč, jer je rival zahtjevan. Tranzicija je njihovo najjače oružje, imaju dosta fintera, nemaju neke šutere, a mi ćemo u nedjelju izaće na teren, borićemo se  i vidjećemo šta će nam to na kraju donijeti.