Igračice i stručni štab Budućnosti očekuje zgusnut program tokom ove i naredne sedmice u Ligi šampiona, završno sa 30. januarom.  

,,Plave” će, nakon što 17. januara odigraju  redovno 11. kolo sa Brestom u Francuskoj, samo tri dana kasnije otputovati na megdan Valčei (zaostali meč 7. kola).

Podgorički tim će dočekati mađarskog Đera 30. januara, u zaostalom meču 6. kola, a sedmicu ranije odigraće meć sa danskim Odenzeom.

Crnogorski predstavnik u eliti 2021. godinu otvorio je pobjedom nad Borusijom i na korak je od osmine finala. Na žalost, zbog povrede na Evropskom prvenstvu Budućnost ne može da računa na Andreu Lekić, a u finišu prošle godine morala je na operaciju Tatjana Brnović. Za meč sa njemačkom ekipom naš tim nije mogao da računa na Valeriju Maslovu jer ima problem sa ramenom i upitna je za naredne utakmice.

 

Rostov uzalud išao u Norvešku

Iako su juče putovali u Kristijansand rukometašice Rostova neće sjutra igrati sa Vajpersom. Prethodno odloženi meč je opet morao da bude otkazan jer je nekoliko članova ruske delegacije pozitivno na kovid - 19. Zbog toga je Rostov čarter letom napustio Norvešku. Novi termin utakmice naknadno će se odrediti.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve