Marta Batinović, kapitenka Valčee, vidi opasnu Budućnost, motivisanu nakon remija u Brestu i očekuje danas težak meč. Vidi i šansu da njena ekipa dođe do nova dva boda nakon prvog trijumfa u Koprivnici.

- Napokon smo pobijedili. Guramo da osvojimo šesto mjesto - to je cilj, nadam se da je dostižan. Poznato je da smo imali velikih problema sa koronom, sada je sve ok, zato i vjerujem da ćemo uspjeti neke zacrtane stvari da ostvarimo. Danas nas čeka Budućnost koja je odigrala fantastičnu utakmicu u Brestu. Igrali smo u isto vrijeme, tako da sam malo kasnije odgledala meč i baš ih je bilo lijepo gledati. Budućnost nije došla da se preda, to su moje lavice, moje saigračice u reprezentaciji, i najbolje znam da su spremne i da će se boriti bez obzira jesu li ili nisu favoriti. Nakon onakve igre stigle su raspoložene, sigurno žele odigrati najbolju utakmicu, kao i moja ekipa - kazala je Batinović.

Marta vidi opasnost sa svih strana.

- Imaju vrhunska krika, na liniji su odlične i proigravaju dobro, golmani su super, znam kako se spremaju. Dobro trče, vidi se i odlična atmosfera, a šansa moje ekipe je zajedništvo. Prije nekoliko dana smo igrali u prvenstvu sa najboljom trećom ekipom, gubilo smo, ali smo timskom igrom i duhom pobijedili. Vjerujem da možemo da odigramo kvalitetnu odbranu, možemo i tranziciju da vučemo. Ali prvenstveno sve kreće iz odbrane.

Marta kaže da je Valčea jedan od boljih mečeva odigrala u Podgorici.

- Bez obzira na poraz odigrali smo jednu od boljih utakmica. Pokazali smo i tada veliko srce i zaista smo odličan tim, mogu da kažem družina i to nas izvlači i to je naše oružje.

U domaćem prvenstvu Valčea dobro gura.

- Izgubili smo jednu utakmicu još ranije na turniru, a guramo dobro. Liga je izuzetno jaka, protiv svakog protivnika je potreban maksimum. Za igrače je fenomenalno to što su sve ekipe nezgodne i što nema lakih rivala. Bukvalno, svaka utakmica je na ,,nož”.

Pratite nas!