Jovanka Radičević, kapitenka „lavica” poručuje da niko ne smije biti neodgovoran i nedisciplinovan.

U situaciji kada je proglašena pandemija, najvažnija je pribranost.

- Ako je proglašena pandemija ne možemo biti nedisciplinovani, neodgovorni i neozbiljni. Zdravlje je najvažnije. Zemlja smo koja nema zabilježen slučaj koronavirusa. Zbog čega nas i ovo dodatno poziva na odgovornost. Moramo sebe i druge da zaštitimo - poručila je Radičević.

Sve je stalo, nema sporta, nema treninga. Do daljnjeg...

- Teško mi je, stalo je sve i sve je čudno, ne mogu da vjerujm da se ovo dešava. Ali, najvažnije da se izborimo sa ozbiljnom situacijom. A da je teško, teško je. Mi sportisti smo navikli da smo u konstantnom treningu. Sad je sve stalo. Rukometa nema, nema utakmica, treninga, hajde trening možemo da improvizujemo kod kuće ili u prirodi, ali treba da se čuvamo.

Panika stvara haos. Pribranost je važna.

- Virus je opasan, odnio je puno života, ali ne smijemo da budemo panični, jer iz panike i haosa mogu da se dese neke druge stvari. Trebalo bi slušati i poštovati uputstva i da se molimo da će sve ovo brzo da prođe.

https://www.instagram.com/p/B9ytfb3pCLx/

A kako Jovanka održava kondiciju?

- Trenutno sam na Gorici, jer sam, kao i svi, navikla na svakodnevne aktivnosti. Ovdje sam već sat i nema uopšte judi, što je još i dobro. Čudno je, opet kažem, lijep je dan, ali...

Pratite nas!