„Plave” su u 19 časova počele sa radom, kompletne, motivisane i željne da glavnu rundu Lige šampiona počnu i završe kako žele, a to je dobrim osjećajem, o čemu je pričala kapitenka Milena Raičević.

- Svjetsko prvenstvo je iza nas, najbitnije da smo sve zdrave. Bilo je naporno, dosta utakmica, a sad kreću nove obaveze, drugi dio sezone, koji nam je odlično znamo bitan. Ovaj period ćemo iskoristiti da se pripremimo, vjerujem na najbolji način i da ćemo odigrati sve utakmice u LŠ kako se očekuje od nas. Počeli smo na vrijeme, nakon odmora koji nam je bio potreban. Najbitnije da imamo dovoljno želje da radimo i spremne dočekamo glavni dio Lige šampiona.

Očekuje se od Budućnosti bolja igra, rivali na to obavezuju.

- Ima mjesta za napredak i u odbrani i napadu.

Na svakog rivala gledaće istim očima, a Đer je najveći izazov.

- Dosta će nam trebati, bitna nam je svaka utakmica, ali realno gledano mislim da će nam Đer biti glavni rival u glavnom dijelu LŠ. Sa njima će nam trebati mnogo više nego u svim utakmicama iz prvog dijela. Sve je na nama, vjerujem da ćemo uspjeti da odigramo dobrbe utakmice protiv njih.

Naše rukometašice sa četiri boda manje od lidera Đera i Bresta ulaze u novu priču oko LŠ. Čak ni dvije pobjede nad Đerom ne garantuju pomjernje sa treće pozcije.

- Bitno je da dobijemo protivnika koji će nam odgovarati za četvrtfinale, a ko god da dođe naša igra će nam biti najvažnija. Želja je da pobijedimo što više protivnika, zbog stvaranja dobrog osjećaja - poručila je kapitenka.

Branka i Ivana prekomandovane u drugi tim

Mlađe igračice Branka Konatar i Ivana Godeč prekomandovane su u drugi tim zbog viška kilograma. Talentovnim prvotimkma je sugerisano da, zbog zdravlja i obaveza koje nosi profesionlan sport, smanje kilažu, ali do toga nije došlo.

Krajem janura je zakazano novo mjerenje, ako ne budu tada ispinile što je rečeno, klub će razmisliti o daljim koracima.