Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač. Ispratila je mečeve 8.  kola Lige šampiona, za naš portal prokomentarisala je pobjedu ,,plavih”, ukupno drugu u grupi B, poraz CSKA, remi u Bukureštu...

 

Budućnost - Valčea 29:28

Budućnost od 18. oktobra je bez utakmica, a nakon toliko sedmica pauze nijesam očekivala fenomenalnu igru. Sreća što su osvojili dva boda i to uz koliko povreda i udaraca. Pino, na žalost, slomila je nos, pauziraće četiri do šest sedmica, nema ni Tanje Brnović. Baš im je teško i sve je uopšte teško, a najteže pripremiti igračice za meč. Da ne pričam koliko je teško u ovakvim okolnostima tempirati formu. Ali, kažem, dva boda su dva boda i to treba sve da raduje. Ne znam samo da li će u subotu igrati protiv Đera. Mađarski tim se testira u četvrtak, a ako samo jedna igračica bude pozitivna idu u karantin i nema utakmice. Situacija je, zaista, mučna.

 

Podravka - Brest 25:32 - 29:33

Druga utakmica je bila bolja i lepša za gledanje. Očekivano je Brest slavio, a neočekivano se mučio u prvom meču. Đurđina Jauković?  Svakom igraču je potrebno šest mjeseci da se adaptira na novu sredinu i na sve što ona nosi. Đina dobro i korektno igra, ali može puno bolje, što očekujem nakon ove godine.

 

Bukurešt - Krim 22:22

Kakav je bio početak... Povreda Barbose u prvom minutu - katastrofa. Ali, to je posljedica virusa. Igračice, bukvalno, izađu iz karantina, odrade dva, tri treninga i igraju utakmicu, a onda se to, na žalost, odrazi na njihovo tijelo, zbog toga i toliko povreda. Ali, eto, bez nje i Kristine Neagu Bukureštu je bilo dosta teško.  I ove igračice su pokazale da im treba lider, a da je to Kris, negdje i Barbosa. U svakom slučaju, Bukurešt je sa onakvim imenima u odnosu na Krim morao puno bolje. A Krim je igrao bez opterećenja i svoju igru, koja je na kraju dala onakav rezultat. Matea Pletikosić bila je odlična. Skoro je svaku utakmicu odigrala dobro, biće, vjerujem, pojačanje za reprezentaciju.

 

Esbjerg - Rostov 24:25

Baš se Rostov provukao, možda i nezasluženo. Na kraju je penal presudio, a domaćin je zaslužio bod.

 

Odenze - CSKA 26:25

Nezaslužena pobjeda domaće ekipe, a možda sam malo i pristrasna. CSKA se borio, bila je dobra utakmica, sa sjajnim golovima sa bekovskih linija i to sa obje strane. Baš je bio lijep rukomet za gledanje. Abing je na kraju pokazala klasu i uopšte zašto je došla tamo. Šutnula je sa deset metara i riješila utakmicu.

 

Bitighajm - FTC 25:29

Očekivana reakcija od FTC-a, nakon ubjedljivog poraza od njemačke ekipe kod kuće. Gošće su rutinski odradile posao i zasluženo slavile. Nijesam očekivala da domaćin može još jednom da pobijedi, jer, ipak, nemaju toliko iskustva. Klujber, iako mlada, pokazala je klasu.

 

Pratite nas!