Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač. Ispratila je mečeve 12. kola Lige šampiona, oduševljena izdanjem ,,plavih” u trijumfu nad Odenzeom i srećna što su djevojke, nakon dugog puta iz Rumunije, uspjele da se uzdignu i osvoje bodove. Vjeruje da Budućnost i u petak sa Đerom, u zaostalom meču 7. kola Lige šampiona, može da zablista.  

- Ako gledamo papir - favorit je Đer. Ali, Budućnost sa ovakvom igrom i Đer sa onakvom igrom, nema čega da se plaše. Budućnost se nikada nikoga nije plašila. Da ne pričamo nešto puno, ali Budućnost bi mogla da iznenadi. Naravno, ne treba stvarati pritisak i ne treba da imaju uopšte pritisak. Najvažnije da uživaju jer su djevojke izašle iz opasne zone.

Katarina vidi snagu ,,plavih” i sa gola.

- Sa onoliko golmanskih odbrana, a protiv Đera ne sumnjam da će igračice biti na nivou i dati maksimum, mogu do dobre igre. Iskreno, ne sjećam da je neki golman, na nekoj utakmici u ovoj sezoni, imao 20 odbrana. Bez obzira što Đer ima iskusne igračice, kada Budućnost ima onakvu podršku sa gola, može svakoga da dobije - kazala je Bulatović.

 

Budućnost - Odenze 27:24

Od sezone 2014/15. i posljednje osvojene Lige šampiona, ekipa nije bila tako srećna, zadovoljna i ispunjena na terenu. Vidi se druga energija, kao da je druga ekipa u pitanju. Niko nije očekivao poslije 30 sati puta autobusom da će onako da odigraju. Ali, pokazale su da mogu i od njih može puno da se očekuje. Onda kada je najviše trebalo, kada su bile najviše umorne, bile su skoncentrisane. Pitanje je samo što se ova promjena nije desila prije. Jer, ekipa nije ni nalik onoj iz prošle ili pretprošle sezone, a ni ranije. Sad je pitanje šta bi bilo da je Bojana došla ranije i da se Tanja, Valerija i Andrea nisu povrijedile.

 

Đer - Brest 27:27

Čini mi se da Brest kada igra sa Đerom, koliko god u finišu da vodi, odigraće neriješeno. Koliko su samo odigrali utakmica, a koliko puta su završene remijem. Đer ni blizu nije igrao kao u prvom dijelu sezone i na nekim utakmicama u nastavku LŠ. Mađarski tim mora mnogo bolje ako želi da ide na F4. Ne znam šta je bilo sa Oftedal, zašto nije igrala od početka. Bila je loša na prošloj utakmici, a možda je povreda u pitanju. Brest je golom Ane Gros iščupao bod, ali ovaj tim se još traži, a ne pruža onoliko koliko može.

 

Borusija - Podravka 32:31

Uzbudljiva utakmica. Podravka  ima samo pobjedu i to na startu protiv oslabljene Budućnosti. Nisam ni očekivali da može puno, ali u mečevima ekipa koje su pri dnu tabele, gotovo uvijek jedna lopta ili gol odluče pobjednika.

 

Esbjerg - Krim 33:23

Baš rutina Esbjerga. Vidi se koliko Pena znači danskoj ekipi, a svaki put to i naglasim. Krim je mlada ekipa, mogu nekoga da iznenade, ali ne mogu da odigraju nekoliko jakih i dobrih utakmica u kontinuitetu.

 

Valčea - CSKA 24:34

Nisam očekivala ovoliku razliku, ali očekivala sam pobjedu ruske ekipe.Valčea ove sezone ne igra sjajno, a ima cilj da se bori za šesto mjesto i osminu finala. Igraju toplo hladno i nejasno je kako mogu jednu utakmicu dobro da odigraju, a drugu baš loše. Ali, to je Valčea, rumunska ekipa. Igrala sam tamo i znam da je kod rumunskih ekipa sve moguće.

 

MEC - FTC 30:29

Svaki duel između njih je neizvjestan. Mec se ne da kući, drži ono svoje, a ne sjećam se kada im je neko uzeo bodove. FTC je morao mnogo bolje da odigra sezonu i ovu utakmicu. Gledajući igračice mađarske ekipe očekivala sam da mogu da iznenade. Ali, Mec se polako vraća, igra sve bolje, a posebno će im značiti  Broh u odbrani i napadu i kod rotacija. Znamo kako igra i ,,6-0” i ,,5-1” odbranu, vjerujem da će brzo ući u formu i da će francuskoj ekipi pomoći u Ligi šampiona.

 

Pratite nas!