Kadetska reprezentacija okupila se na Cetinju i počela pripreme za Mediteransko prvenstvo koje je na programu od 20. do 27. februara u Ankari.

Sa generacijom igrača rođenih 2004. i 2005. godine rade direktor reprezentacije Draško Mrvaljević i trener Nedim Selmanović, koji i dalje ne mogu da računaju na sve igrače sa spiska.

Naime, nekoliko reprezentativaca naknadno će se priključiti pripremama zbog klupskih obaveza, a važno je napomenuti da Mediteranske igre nijesu u kalendaru Evropske rukometne federacije (EHF), što međutim, ne utiče na odziv momaka koji se sa velikim motivom prihvataju poziv u nacionalni tim.

Na spisku za ovu akciju su golmani Dejan Čolović, Lazar Sredanović i Savo Vujović, lijeva krila Milan Nišavić i Darko Đurković, desna krila Edin Beharević i Đorđe Šljukić, lijevi bekovi Radoš Premović, Janko Kustudić i Milorad Bakić, srednji bekovi Igor Mrvaljević, Matija Zmajević i Andrej Dobrković, desni bekovi Mirko Latković i Filip Mašović, te pivoti Božo Vujović, Petar Kaluđerović i Viktor Suknović.

Zbog klupskih obaveza u Sloveniji, Sredanović, Latković, Premović i Dobrković će se pripremama priključiti 18. februara.

Pratite nas!