- Imao sam zadovoljstvo da posjetim djevojčice koje pohađaju kamp reprezentacije koji se u nizu održava više od 20 godina. Mislim da smo u osjetljivo vrijeme, zbog koronavirusa, uspjeli, naravno poštujući mjere nadležnih institucija, da organizujemo kamp. U prvoj smjeni su djevojčice rođene 2006/07. godine, a u drugoj smjeni dječaci. Zahvalnost na pomoć prilikom organizacije kampa dugujemo Ministarstvu rada i socijalnog staranja i preduzeću Lovćen Bečiči, koji već desetak godina pomažu Savezu da organizuje kamp - poručio je Petar Kapisoda koji je danas bio na Ivanovim Koritima gdje treniraju mlade rukometašice okupljene oko kampa ,,Šampion”.

U stručnim štabu su Tatjana Jeraminok, Marina Rakočević i Selman Šabotić, a mlade rukometašice edukuju se i kroz teorijska predavanja za koja su zaduženi Miodrag Popović i prof. dr Dobrislav Vujović.

- Mlađe generacije konstantno moraju da se okupljaju. Mladi su naša budućnost, a na ovaj način, kroz ovakva i slična okupljanja možemo dobiti igrače i igračice koji će popunjavati redove naših reprezentacija - rekao je predsjednik RSCG.

https://www.instagram.com/p/CCLmbkIJJc3/

Kamp ,,Šampion” je okupio talentovanu djecu. U rad se krenulo 1. jula.

- Željela bih da se zahavalim Rukometnom savezu Crne Gore koji je u izuzetno teškim uslovima omogućio odražavanje kampa. Mnogo smo srećni zbog djece jer je važno da imaju okupljanja. Uslovi na Ivanovim Koritima su odlični, vrijeme nas služi i vjerujem da ćemo na najbolji način iskoristiti ovih 10 dana. Mogućnosti su velike, a bukvalno je svaka od naših reprezentativki prošla ovim livadama i terenima - istakla je Jeraminok.

Pratite nas!