Poslije šest godina u Mađarskoj i čak 1.026 golova, Milošu Vujoviću se ispunila želja, jer će od naredne sezone igrati u Bundesligi.

Potpisao je ugovor sa Fuhse Berlinom, ali će Tatabanja zauvijek biti u srcu 26-godišnjeg Cetinjanina.

To je i pokazao dirljiv oproštajem na Fejsbuku od kluba za koji je, zbog povrede na pripremama reprezentacije Crne Gore za Evropsko prvenstvo, posljednji meč odigrao 15. decembra.

„Vrijeme je da se kažem zbogom Mađarskoj nakon šest godina. Kada sam 2014. godine došao u Pečuj, sa 20 godina, bio sam skoro dijete. Tamo sam postigao prve golove, tamo sam naučio prve mađarske riječi.

Nakon jedne sezone, prešao sam u Grundfos Tatabanju, gdje sam puno naučio i puno postigao. Bilo je dobrih i naravno loših trenutaka, kao u bilo kojoj oblasti života. Odrastao sam u Tatabanji kao igrač i ljudsko biće, a vrlo sam zahvalan mom treneru Vladanu Matiću i naravno svima u klubu, jer sam uvijek mogao da računam na njihovu podršku.

Želio bih da se zahvalim svim svojim saigračima na divnim godinama koje smo proveli zajedno. Bila mi je čast igrati sa vama! Takođe bih se zahvalio svom sponzoru @ LV-sport na podršci!

Dragi navijači!

Svi ste me motivisali da uvijek želim da uradim 1000% da biste bili zadovoljan i ponosni na rukometni tim. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste mi pružili. Žao mi je što posljednjih nekoliko mjeseci zbog povrede nisam mogao da izađem na teren.

Godine koje sam proveo ovdje bile su presudne u mom životu i uvijek ću to pamtiti.

Volim vas i želim vam puno sreće! Nadam se da ćemo se opet vidjet! ❤❤❤

Vaš kralj golova”, napisao je Vujović.

Pratite nas!