Nikolina Knežević ima sve što joj je potrebno da održi kvalitetan individualni trening. Na imanju gdje živi održava kondiciju na fudbalskom terenu gdje svakodnevno trči. Ima i sve neophodne rekvizite da ispoštuje plan i program koji dobija iz kluba.

Članici Budućnosti fali rukomet. Uželjela se treninga, klupskih koleginica i trenera.  

- Treniram, vozim bicikl, uđem u stadion, ispred kuće koji je, inače, rukometnih dimenzija, a odlično mi je poslužio. Imam, zaista, super uslove da odradim sve što mi je potrebno. Od kluba dobijamo kvalitetan program za rad, koji mi puno pomaže. Svaki dan treniram, a kako sam malo gojazne prirode, ne smijem sebi da dopustim neke stvari koje su se u prošlosti dešavale - ispričala je mlada rukometašica.

Na novonastalu situaciju se teško prilagođava.

- Baš je čudno. Prvih nekoliko dana sam odmorila, bila sa familijom, jer se zbog obaveza puno ne gledamo, ali onda je rukomet počeo da fali. Sve mi nedostaje, klub, djevojke, vezala sam se. Žao mi je što je sport stao, ali, znam da će i ovo sve da prođe i da ćemo se vratiti zajedničkom radu.

Malo ima slobodnog vremena, uglavnom je aktivna.

- Treniram, ali imam i obaveza na imanju gdje posla ne fali. Malo krečim, sadim... Nije dosadno, nađe se zanimacija.

U kontaktu je sa koleginicama.

- Svakodnevno se čujemo. Sve su se snašle, treniraju i dobro treniraju. Vidim da niko ništa ne propušta i ozbiljno rade.

 

Pratite nas!