Poslije 18 pobjeda, konačno su zaustavljene i rukometašice Rudara.

Levalea je golom Snežane Ćorović u posljednjem minutu stigla do remija (26:26( protiv neprikosnovenog lidera SBbet Prve lige, koji je ispustio pobjedu prvi put u 22. meču u sezoni.

Nakon 18 pobjeda u prvenstvu i tri u Kupu Crne Gore, izabranice Igora Markovića su danas u Nikšiću nekoliko puta imale tri razlike, ali je Levalea sa tri vezana gola Sare Burić preokrenula na 24:23.

Ana Smolović je pogodila za 25:24, da bi preokret filijali Budućnost Bemaxa donijele Maša Kuzmanović i Anđela Milošević.

Ćorović je pogodila za 26:26, a Nikolina Marković nije uspjela da donese trijumf Rudaru.

Burić je bila najefikasnija u domaćem timu sa devet golova, po pet su dale Smolović i Ćorović, dok su gošće predvodile Kuzmanović sa 11, Marković sa pet i Milošević sa četiri.

Zeta je lako savladala Komove (30:23), uz 10 golova Maje Ceklić i šest Tamare Džarić, dok je kod gošći odskočila Anđela Guberinić sa devet.

U četvrtak je Tivat u gostima savladao Nikšić 39:34.

Andrijana Ivanović je dala 12 golova, Anđela Kovačević sedam, a Kristina Arsenijević šest za tim Đorđa Peruničića, dok su u ekipi Božidara Đukanovića odskočile Danila Radonjić sa 10, Marija Terzić sa devet i Milica Laketić sa šest, te golmanka Vanja Kovačević sa 18 odbrana.

Posljednji meč sjutra u 20 časova igraju Ulcinj i Mornar 7.