Rukometni savez Crne Gore i SBbet nastavljaju saradnju i u naredne dvije godine.

Novi ugovor o sponzorstvu sa jednim od najznačajnijih partnera potpisan je u prostorijama Saveza, a parafe su stavili predsjednik RSCG Petar Kapisoda i vlasnik prve beting kompanije u Crnoj Gori, Aleksandar Špadijer.

SBbet je partner Saveza od novembra 2019. godine, a uzimajući u obzir činjenicu da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo, očekivano je bilo da će ugovor ponovo biti produžen, ovog puta na period od dvije godine.

Ugovorom je predviđeno da će sve reprezentativne selekcije, kao i prethodnih godina, na opremi nositi logo SBbeta, a ta kompanija i dalje će biti sponzor Prve muške i Prve ženske lige, čiji zvanični naziv će biti SBbet Prva muška i SBbet Prva ženska liga.

„SBBet je prvi sponzor koji je prije tri godine pružio podršku Savezu kada smo imali najviše finansijskih problema i neizmirenih obaveza. Zato je naša saradnja posebna i radujemo se što je nastavljamo, nakon što smo u protekle tri godine, zajednički, ostvarili odlične rezultate. Ovog puta potpisujemo dvogodišnji ugovor, čime saradnju dižemo na još viši nivo, jer potvrđujemo da razmišljamo na duže staze, za dobrobit crnogorskog rukometa i njegov razvoj u Crnoj Gori, te zadržavanje prestižnog mjesta koje imamo i na evropskoj mapi”, rekao je Kapisoda.

SBBet i u naredne dvije godine podržavati aktivnosti reprezentativnih selekcija, a naziv sponzora će biti u nazivu seniorskih liga.

- Zahvaljujem kompaniji SBBet i vlasniku, gospodinu Aleksandru Špadijeru, na kontinuiranoj podršci koju nam pružaju, uz nadu da ćemo kao i do sada, obostrano biti zadovoljni saradnjom - kazao je Kapisoda.

Špadijer je istakao da prva kladionica u našoj državi ovim partnerstvom, potvrđuje svoju misiju - podrška reprezentativnih selekcija koje su uvijek bile pravi predstavnici Crne Gore na međunarodnoj sceni.

- Period iza nas je donio brojna slavlja „lavica” i „lavova”. Od januarskih uzbuđenja i pune „Morače” u aprilu, do plasmana na Svjetsko prvenstvo za muškarce, ali i novih izazova koji nam predstoje, SBbet je s ponosom pratio najbolje rukometašice i rukometaše Crne Gore. SBbet je i prethodnih godina ponosno stajao na dresu rukometne reprezentacije, podržavao naše seniore i seniorke, kao i mlade generacije koje bi tek trebalo da zauzmu svoje mjesto na svjetskoj rukometnoj sceni”, naglasio je Špadijer.

Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo.

- Nastavljamo da pružamo bezrezervnu podršku Rukometnom savezu i predsjedniku, gospodinu Petru Kapisodi, u svim budućim takmičenjima, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Zadovoljstvo je biti dio tima koji ne odustaje i koji pomjera granice u svakom smislu. SBbet stavlja društvenu odgovornost među vodilje svog poslovanja, pa će produžetak saradnje sa Rukometnim savezom Crne Gore zaista biti na ponos ove kompanije - kazao je Špadijer.

Pratite nas!