Rukometašice Budućnosti Bemax ostvarile su drugu pobjedu u DELO EHF Ligi šampiona – izabranice Bojane Popović u pretposljednjem kolu grupne faze slavile su u Dortmundu protiv ekipe Borusije 34:30 (16:18).

Bilo je to odlično izdanje naših šampionki koje su od starta pokazale da mogu da igraju protiv favorizovanog protivnika koji ih je savladao u prvom međusobnom duelu u Podgorici, a najbolje su bile u trenucima odluke - sredinom drugog poluvremena, kada su preokrenule minus od tri gola i došle do velike pobjede u Njemačkoj.

U danu kada dvostruki šampion Evrope slavi 73. rođendan, Ivona Pavićević i saigračice proslavile su drugu pobjedu u sezoni, nakon što su prethodnu ostvarile protiv vicešampiona Evrope – Bresta. Valerija Maslova je odigrala najbolji meč u dresu Budućnosti i postigla 10 golova, a isto se može reći i za Nikolinu Vukčević koja je sedam puta zatresla protivničku mrežu. Matea Pletikosić i Ivona Pavićević su postigle po šest pogodaka, dok je sjajna na golu bila Armel Atingre sa osam odbrana, od kojih je većinu upisala u trenucima odluke.

Budućnost Bemax u posljednjem kolu u subotu, 19. februara dočekuje Podravku.

Pratite nas!