Budućnost Podgorica, Lovćen, Mornar 7 i Berane 1949 upisali su dvije pobjede na startu kadetske lige.

Podgoričani su do novih bodova došli trijumfom nad Jedinstvom (32:13) - najefikasniji je bio Balša Đurović sa osam golova, a kod Bjelopoljaca po četiri  postigli su Luka Vujošević i Pavle Bulatović.

I Cetinjani su bili ubjedljivi kod kuće, savladali su Brskovo 33:22 uz sjajan golgeterski učinak Filipa Božovića (12 golova). Kod gostiju Ognjen Čigoja postigao je 11.

Barani su protiv Komova zabilježili dvocifrenu pobjedu (31:20), a Enes Mulić sa sedam golova bio je najefikasniji. Gol više u poraženom timu dao je Bane Bacanović.

Ubjedljivi su bili Beranci kod kuće, savladali su Budvansku rivijeru 30:11, a Eldan Kastrat postigao je sedam golova, dok je 15 šuteva zaustavio Luka Đuričanin. Kod Budvana golgeterski je bio raspoložen Ilija Rafailović - pet, dok je Vasilije Vukajlović upisao 18 odbrana.

Prvu pobjedu proslavili su kadeti Rudara - savladali su Sutjesku 26:20, a Rijad Alavac dao je šest, koliko i Ilija Jovović iz Sutjeske.

Do prvih bodova došli su Danilovgrađani u Tivtu. Darko Pejaković sa 11 i Radoje Vuković sa 10 golova predvodili su goste do trijumfa od 36:22. U redovima Partizana 1949 najefikasniji sa osam golova bio je Nemanja Rakočević.

 

 

Pratite nas!