Milena Raičević jedva je dočekala da se pridruži nacionalnom timu. Osjeća veliko zadovoljstvo što je nakon pauze ponovo sa ekipom i vidi mnogo dobrih stvari koje bi mogle na OI da budu od velike koristi.

- Čast je vratiti se nakon toliko vremena ali, prije svega, važni su veliki rad i odricanja. Mnogima od nas nije prvi put da se pripremamo za Olimpijske igre i znamo koliko je težak put. Zato i vjerujem da ćemo se spremeti na najbolji način. Zadovoljne smo kako teku pripreme, prije svega što smo kompletne i vjerujem da ćemo ostati zdrave do početka Igara. Znamo da nam je svaki igrač važan. Nije nam ostalo još puno vremena i željno iščekujemo start.

Naša reprezentativka je nastupala na prethodnim OI, ima dobro i manje dobro iskustvo.
- Sa prethodna dva nastupa su potpuno različita iskustva. U Londonu je bilo fenomenalno i nikada nećemo zaboraviti 2012, ali naredne Igre treba da nam budu nauk za Tokio, prije svega da znamo što treba, a što ne treba da radimo. Trebamo da nađemo sredinu i od prve utakmice krenemo maksimalno i podižemo formu, a onda je uspjeh zagarantovan.

Naša reprezentativka vidi jaku grupu na OI.

- Različite su reprezentacije. Igrali smo sa njima, imamo potrebno iskustvo, ali u odnosu na ranije danas se igra drugačiji rukomet. Ubijeđena sam da ćemo azijske reprezentacije spremiti na najbolji način - jasna je Raičević.

 

Pratite nas!