Ana Radović postigla je devet golova i dodala sedam asistencija u trijumfu Ulcinja nad Nikšićem (34:25)  u 7. kolu najjače crnogorske lige.

Članica Ulcinja je bila najzaslužnija za treći trijumf novog prvoligaša i u izboru našeg portala obilježila je prethodno kolo.

- Sezonu smo počeli malo slabije. Na početku priprema imali smo probleme sa salom koja se radila i nijesmo trenirali na većem terenu. Ali, polako, već nakon drugog kola, ekipa je pokazala veći stepen forme. Radi se dobro, spremamo se za svakoga na isti način i nadam se da ćemo pokazati dobru igru u narednom kolu sa Zetom - kazala je Radović.

Očekivao je novi prvoligaš startne pobjede, do kojih nije došao, ali nije klonuo. Ekipa se podigla.

- Našli smo ritam, a bez obzira na sinoćnji poraz od Levalee, u zaostalom meču trećeg kola, nadam se da ćemo u nastavku doći do boljih rezultata.

Ista uloga i teret - Radović je vođa ekipe iz Ulcinja i ta uloga joj teško ne pada.

- Pokušavam da razigravam saigračice i zaista se trudim da na najbolji način doprinesem ekipi. Čini mi se da ide dobro, a sigurna sam da mogu još bolje.

Dalje ambicije?

- Svaki mladi igrač ima volju i želju da ide dalje. Imala sam prošle godine dobre ponude, ali nisam bila sigurna da li je pravo vrijeme za odlazak. Vjerujem da ću na kraju sezone biti sigurnija što se tiče ovih stvari. Nadam se dobrim partijama.

Pratite nas!