Krim je stigao u Podgoricu, Dragan Adžić je pred sparing meč sa ,,plavima” kazao da je uvijek izazov igrati protiv Budućnost Bemaxa.

- Ko je obukao dres Budućnosti taj se jako bori za svoj klub. To sam rekao i djevojkama. I upravo nam ovakvi treninzi, karakter i Bojanino taktičko umijeće trebaju u stvaranju preduslova da sljedeće nedjelje možemo već sa moćnim Bukureštom da budemo konkurentni. Naravno, i da vidimo gdje smo stigli pred najvažnije utakmice grupne faze Lige šampiona - kazao je trener Krima Dragan Adžić i selektor reprezentacije Slovenije.

Krim je posljednje četiri sedmice na okupu, ekipa djeluje odlično, djevojke su vrijedne.  

- Zadovoljan sam. Radimo na tome da stvorimo pravi tim. Imamo tešku grupu koja će ubrzati stvaranje tima. Ako budemo svi pametni i radili na tome. Vjerujem u ovo iskustvo, znam sve igračice iskusne, znam šta ih pokreće. Vjerujem da ćemo stvoriti ambijent u kojem će dati maksimum. Ostale djevojke treba da se razvijaju i puno da rade i da im se vjeruje i puno daje. Samo tako biće na nivou toga što želimo Krim da bude, a to je da bude konkurentan svima. Na pravom smo putu sigurno, u to vjerujem, nijesam napustio Crnu Goru samo da bih video svijet, nego da sa Krimom napravim nešto kvalitetno. Neću odustati od toga sigurno. Na kraju sezone vidjećemo šta je još potrebno da uradimo, koje pozicije treba ojačati i Krim dovesti gdje mu je mjesto, a to je F8 Lige šampiona - rekao je Adžić.

Saradnja između Krima i Budućnosti dugo traje.

- Sjajna je i dragocjena. U jednom priodu, kada je Budućnost bila jaka, bilo je više korisna Krimu, sada vjerujem da je malo više korisna Budućnosti. Ali, u svakom slučaju djevojkama sam rekao da protiv Budućnosti nikada ne može da bude lako - jasan je Adžić.

 

Pratite nas!