Stefan Čavor, dan pred prvi meč sa Hrvatskom na šampionatu Evrope, vidi dobre stvari i nada se da će Miloš Božović biti spreman da im pomogne u posljednja dva meča grupne faze.

U Hrvatima vidi najopasnijeg rivala.

- Još dan do šampionata, nema se što mnogo komentarisati. Hrvati su došli da se bore za medalju. Čeka nas teška grupa, tu su još Srbi i Bjelorusi, a mi smo došli da napravimo prvi korak i osvojimo prve bodove. I na taj način promijenimo seriju, ne loših rezultata, ali seriju utakmica koje nijesmo uspjeli da pobijedimo na EP.

Problemi se gomilaju zbog povreda.

- Veliki problem su nam povrede. Vujović se povrijedio prije tri dana, to nam je teško palo, jer je on važan igrač, takođe i Božović koji neće igrati protiv Hrvatske, a nadam se da će biti spreman za naredne dvije, jer su te utakmice bitnije za nas. Gledam tako da je Hrvatska veliki favorit i  sa njima trebamo što više i bolje da se spremimo i probamo da osvojimo bodove i prođemo dalje.

Kako igra i kako igrati protiv Hrvatske?

- Na svim pozicijama imaju odlične igrače i sigurno da će nam biti teško. Za nas je najbitnije u odbrani da ostanemo jaki. Igramo dosta agresivno, možemo igrati 6-0 i 5-1, sve zavisi od našeg trenera što će pripremiti.

Hvali pripremni rad naš desni bek.

-  Dosta dobro smo radili, vidjećemo sjutra kako ćemo početi i kakvi će biti prvih 10 minuta. Vidjećemo i u kojem će sastavu Hrvatska početi.

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve